Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/eidsvoll-vgs.

Aktuelt

Innholdsrik fagdag for elevene med toppidrett

Fagdagen for elevene i Vg3 toppidrett bød på mye faglig innhold med felles frokost, film og utprøving av nye idretter.    

Språk er slett ikke sjedelig

I disse dager har mange av Eidsvoll vgs’ Vg3-elever avsluttet et av årets store arbeider, fordypningsoppgaven i norsk. Elevene har mulighet til å velge oppgave fritt innenfor alle norskfagets emner, og et flertall av elevene hos oss velger å skrive i oppgaver hvor analyse av skjønnlitteratur er sentralt. Vg3-elevene Mari Mork og Sarah Madar Ismail har derimot skrevet oppgaver om det norske språket.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Bord med støpt overflate selges

Bygg- og anleggsteknikk ved Eidsvoll videregående skole selger bord med bordflate av betong. Dette er bord elevene har laget.      

Toppidrett fotball på tvers av alle trinn

Det ble arrangert fotballturnering i Råholthallen for elevene fra idrettsfag ved Eidsvoll videregående skole.          

Årets KN-dag

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år. Elever ved skolen har tidligere år gitt bidrag til Kirkens Nødhjelp for skolebygging og vannboring i Zambia. I år går ditt bidrag til skolemateriell og bolig til lærere ved skolen som er bygget.

Eidsvoll-elever deltar på «Holbergprisen i skolen»

                          Denne uka var det oppstart på forskningsprosjektet «Holbergprisen i skolen» for Eidsvoll vgs’ elever på Vg2 studiespesialisering. Holbergprisen i skolen er en nasjonal forskningskonkurranse innen humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag for elever i den videregående skolen. Det er første gang elever fra Eidsvoll vgs deltar i konkurransen.

Bod og søppelstativer til salgs

Bygg- og anleggsteknikk ved Eidsvoll videregående skole selger boder og søppelstativer som elever i Vg1 har laget i løpet av høsten.      

Treningsledelse i sin favorittidrett

Med egen hest og sykkel sørget elever for at klassekameratene i Vg2 idrettsfag fikk en annerledes økt i treningsledelse. Skoleøkta ble gjennomført utenom skoletid og utenfor skolens område.      

Til toppen