Aktuelt

En dag viet elevdemokratiet

Tirsdag denne uka hadde alle skolens tillitsvalgte elever kursing og møte. Grunnlaget for et aktivt elevdemokrati ved skolen ble dermed lagt.

Informasjon angående busstreiken

Til alle elever: Vi oppfordrer STERKT alle elever til å komme seg på skolen – enten ved hjelp av tog, sykkel eller ved å finne andre løsninger. Dersom dette ikke er mulig, gir eleven beskjed til kontaktlærer. Det forventes at eleven følger det faglærer ber eleven om å gjøre om eleven er hjemme.  

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Koronasituasjonen - informasjon til foresatte om skolehverdagen

Utdanningsdirektoratet informerer i eget skriv om tiltakene for å begrense smitte på skolene. Smitteverntiltakene nå er for gult nivå.

Velkommen til skolestart

Første skoledag etter sommerferien er tirsdag 18. august.   

Avslutningsfest for avgangselevene i Vg3

Arrangementet for elevene i Vg 3 studiespesialisering og idrettsfag ble filmet og streamet til foresatte hjemme.  Vegard Elvik talte på vegne av alle elevene. | Fotograf: Stian Brodshaug  

Annerledes skoleavslutning for Vg 2 yrkesfag

Det ble en verdig og fin avslutningsfest for alle klassene i Vg2 yrkesfag. Avslutningen ble filmet og streamet til foresatte hjemme. Avslutning vg2 yrkesfag. Jeanett Sandviken og Kristine Stoltenberg fra barne- og ungdomsarbeiderfag holdt tale på vegne av elevene. | Fotograf: Stian Brodshaug/Eidsvoll vgs  

Sommeravslutning for Vg1 og Vg2

I år ble det en liten vri på den tradisjonelle sommeravslutningen for alle Vg1-klassene og Vg2 på idrettsfag og studieforberedende.

Til toppen