Årets KN-dag

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år. Elever ved skolen har tidligere år gitt bidrag til Kirkens Nødhjelp for skolebygging og vannboring i Zambia. I år går ditt bidrag til skolemateriell og bolig til lærere ved skolen som er bygget.

27. november skal alle elevene ut i jobb for å samle inn 350 kroner til skolens samarbeidsprosjekt med Kirkens Nødhjelp i Zambia. Det er ikke ordinær skole denne dagen. Elevene oppfordres til å jobbe.

Her kan dere se hvordan elever fra skolen vår opplevde besøket i Zambia, for å se skolen som ble bygget:

Gjennomføring av KN-dagen:

• 27.november: Arbeidsdagen. Elevene møter ikke på skolen, men bruker dagen til å jobbe for å samle inn sitt bidrag på 350 kr. til prosjektet.
  • Skolen tar ikke imot kontanter. De 350 kronene hver enkelt elev skal samle inn skal vippses direkte til Kirkens Nødhjelp. Vipps nr. er 578135 Betalingen må merkes med «Eidsvoll VGS +navn på elev +klasse» i kommentarfeltet.
  • Frist for å vippse er 29. november.

Vi ønsker alle elever en god arbeidsdag. Ditt bidrag gjør en forskjell!