Treningsledelse i sin favorittidrett

Med egen hest og sykkel sørget elever for at klassekameratene i Vg2 idrettsfag fikk en annerledes økt i treningsledelse. Skoleøkta ble gjennomført utenom skoletid og utenfor skolens område.

Kine Østby Tømte i 2IDA fikk med seg 4 klassekamerater som objekter og gjennomførte instruksjon i ridning en søndag kveld. Med Kines egen hest og en innlånt for anledningen, fikk Synne, Hedda, Andrea og Andrea oppleve en spennende og annerledes skoleøkt i treningsledelse. Kine viste seg som en strålende instruktør, og jentene fikk oppleve rask progresjon fra skritt til trav og galopp.

Alexander Bredesen og Kevin Bunes Scott Johnsen er aktive Enduro-syklister, med Downhill som spesialitet. Alexander fikk med seg 7 klassekamerater som objekter og gjennomførte en spennende og morsom økt i treningsledelse. Skaubanen på Råholt var arena for økta en mandagskveld før høstferien, og objektene fikk testet seg i en krevende og spennende idrett. Meget godt gjennomført av en dyktig instruktør.

Elevene gjennomførte opplegget i treningsledelse som en del av opplæringen på utdanningsprogrammet idrettsfag ved Eidsvoll videregående skole.